Tisztelt Látogató!

Az on-line regisztrációs formula kitöltésével Ön díjmentes belépésre jogosult a China Brand Fair 2024 kiállításra június 13-15. között.

A kitöltött Regisztrációs lap elküldése után hamarosan kap egy válasz e-mailt, melynek pdf formátumú melléklete tartalmazza névre szóló, vonalkódos belépőjét. Kérjük a mellékelt belépőt hozza magával kinyomtatva vagy mutassa be telefonon. Kérjük figyelje postafiókját, visszaigazolásunk esetenként a spam-ek közé kerülhet.

Személyes adatok

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen képfelvétel készülhet, amelyen a rendezvény látogatói rögzítésre kerülhetnek. A rendezvény látogatója a részvételével, illetve a rendezvény helyszínére való belépéssel kifejezetten hozzájárulását adja képmásának rögzítéséhez és a képmása nyilvánosságra hozásához akként, hogy a képmást tartalmazó fényképfelvételt a Szervező honlapján és közösségi média felületein a nyilvánosság számára hozzáférhetővé teheti.

Hozzájárulok, hogy adataimat a SZERVEZŐ feldolgozza, későbbi kiállítások látogatói meghívásaihoz, hírlevelek küldésére használja. A Hungexpo adatkezelési tájékoztatóját ITT olvashatja el.
A hozzájárulást a leiratkozas@hungexpo.hu e-mail címen bármikor jogában áll visszavonni.
Az adatok feldolgozása folyamatban van...